13.07.2011

Sommerklar i Stiletterne




Efter en lang vinter i store varme støvler, er det så småt ved at være tid til at lufte fusserne i sandaler.

Og der er råd for at få tørheden væk på hælene og få fjernet neglebåndene der langsomt er kravlet helt ud på spidsen af tåneglene..

Husk at holde sig lækker er et samarbejde mellem dig og din professionelle behandler.

Start med at tage til en Statsautoriseret Fodterapeut og få en gennemgribende forvandling af dine trætte fødder. Det er sindssygt undervurderet at gå til fodterapeut og det er absolut ikke pricey. Så afsted, også selvom du ikke har voldsomt meget hård hud. En behandling koster mellem kr. 250-350,-

Efterfølgende kan du holde dine fødder fugtede og lækre ved at fodbad 1-2 gange om ugen. Brug fx Marine Mineral Bath i fodbadet som er baseret på dødehavs salte, mineraler og eucalyptus som er anti-inflammatorisk og har en kølende effekt på huden. Skønt til hævede sommerfødder.
Der findes andre lækre fodplejeprodukter til hjemmepleje.
Fx denne Love Salt fra Designermudder.
Jeg elsker den fordi den er lyserød, men pga. sammensætningen af olier fra kamille, kanel og appelsin øger den blodgennemstrømningen og derfor mindsker vi kolde fødder under dynen..





Efter du har nydt det dejlige fodbad, er det nu tid tid lidt fugt. Brug en fodcreme der giver næring tl den lidt krævende hud på fødderne og gerne en der trænger hurtigt ind, så man ikke glider rundt i sandalerne..
...(-Det er simpelthen bare ikke smart ud!?)
Jeg anbefaler Earth Hydrating Lotion. Dels fordi den trænger hurtigt ind, men også pga af macademianødde olien, A- og E vitamin og den meget neutrale duft. Earth Hydrating Lotion, trænger hurtigt ind, så du kan faktisk tage strømper på kort tid efter eller de fine åbne sko.
Også er den dejlig drøj i brug.



Så igang!.. Bestil tid til fodterapeuten og få gang i fodbadet derhjemme..
Der skal faktisk slet ikke så meget til...

God sommer!

2 kommentarer:

  1. Fodterapeut er bare et must til pæne fødder! Og måske en omgang minx?!

    - Anne

    SvarSlet
  2. HELT enig!!! :-) Så er fusserne sommerklar!

    SvarSlet