24.11.2011

Som en ægte prinsesse!..

Principessa er enhvers kvindes drømme produkter. En signaturduft, der er vidunderligt let, blid, sød, sexet og hemmelighedsfuld. Formler, der efterlader din hud med en silkeblød, luksuriøs følelse, og i design til den feminine og gådefulde storbyprinsesse. Du kan forvente kun det bedste fra Principessa.

principessa filosofien
Vi er her for at kunne forkæle storbyens prinsesse. Vi undgår alle de der væmmelige fyldstoffer såsom mineralolier og petroleumsprodukter. I stedet er vores dekadente produkter til beautyholics proppet med lækkerier, som din hud higer efter: Sød mandelolie, sheasmør, planteingredienser som aloe vera og ferskenekstrakt, og antioxidanter som E- og C-vitamin.

en duft af principessa
Principessa er eksklusive, luksuriøse, uforskammede, uber-feminine produkter, der indfrier dine forventninger til: Duft, Design & Virkning.

Der er to dufte. De er begge så friske og rene og lette, at mange mennesker tror, at det er en og samme duft, men faktisk er de ret forskellige.

Bellocia (uimodståelig)
Produkterne, som er udviklet med Bellocia er:
Amore Afterglow, Bella Candela, Cattiva Diva, Dolce Dreams, og Piccola Perfume.
Topnoter: fersken, vanilleblomst
Mellemnoter: natteblomstrende jasmin, ylang ylang
Bundnoter: sandeltræ, varm amber

Isolina (lille ø)
Produkterne med Isolina duften er:
Bagno Bliss, Bellissima Bar, Bianco Breeze, Delizia Mia, Fresh Fiore og Piccola Perfume.
Topnoter: violblade, mimose
Mellemnoter: rosen blomsterblade, neroli (orangeblomst)
Bundnoter: heliotrope, ædle træsorter





En alletiders jule eller adventsgave idé!

2 kommentarer:

  1. Dette er blevet en absolut favorit hjemme hos mig, efter jeg købte håndcremen! Nu må jeg også have alle de andre. Jeg er vild med duften, kvaliteten og indpakningen. Og bedst af alt, at de ikke er fyldt med alt muligt dårligt.

    Anne

    SvarSlet
  2. NEMLIG!!! :)

    Man kan ikke leve uden jo..!

    SvarSlet