06.05.2011

En vinder i min verden

Hér er den simple årsag til hvorfor jeg synes at Shellac er en vinder

Et godt eksempel er dette tilfælde. En kunde der har gået hos mig i 3 måneder og fast fået Shellac på (Hver 4. uge og den holder.. Dog ekstreeeeeem udvoksning, but still..?) Denne kunde har tidligere haft et "no-name" gelé produkt på neglene til at forlænge/forstærke hendes negle.
Se på billedet og læg mærke til den store farve forskel på neglepladen. Den "Friske! udvoksning passer med de 3 måneder som kunden har været i gode hænder og haft en skånsomt produkt på som Shellac. Det er også tydeligt at se hvor ødelagte neglene bliver i de øverste lag, det kaldes Leuchonychia. Og det er nemt at se at den tilstand er forbigående og væk efter vi er begyndt med Shellac.





Shellac lægges direkte på naturneglen uden nogen forberedelse. Fuldstændig som en almindelig lak. Minimanicure og afrensning af neglepladen er nok. Og Shellac opløses skånsomt på 10-15 minutter uden brug af file.

Der findes intet andet som Shellac. Ingen anden hybridlak med denne UV3 teknologi.

Nogen spørger; jamen der findes andre lakke der kan laves som Shellac. Men det har ikke samme holdbarhed. Det vil enten krakelere eller blive ridset efter nogen uger, ved brug af andre skal der files på naturneglen inden, andre skal det files af, andre bliver matte. Der findes alternativer, men INTET som Shellac.. Og det er sagt uden CND-kasketten på.

Men kryds fingre, vinderen kåres i aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar